top of page

Palvelut

minkä palvelun valitsen?

Värit

Valitse palveluksi väri, kun toiveenasi on värjätä kaikki hiukset yhdellä värillä, joka on sama tai tummempi kuin nykyinen värisi.  Omaa, värjäämätöntä hiusta voi myös hieman vaalentaa "tavallisella" värillä, mutta mikäli kaipaat selvästi vaaleampaa tai hiuksesi on jo entuudestaan värjätyt, valitse esimerkiksi raidat tai vaalennus. Väri palvelu ei siis sisällä esivaalennusta, vaan pelkän värin.  Ota myös huomioon, että vaalennetusta hiuksesta selvästi tummempaan värjäys vaatii useamman vaiheen hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi, jolloin suosittelemme valitsemaan monivärin.

Värien alta löytyy myös sävytys palvelut, joka sopii esimerkiksi raidoituskertojen välissä freesaamaan tai neutralisoimaan sävyä.

Entä hiusten pituus?

lyhyet

Hiukset ylettävät maksimissaan leukalinjalle, esimerkiksi pixie cut. 

Keskipitkät

Hiukset ylettävät maksimissaan olkapäille mutta ei niiden yli, esimerkiksi polkkatukka.

pitkät

Hiukset ohittavat olkapäät, mutta eivät mene lapaluiden alapuolelle.

Extrapitkät

Hiukset ylettävät lapaluiden alapuolelle.

Paksut tai erikoispitkät hiukset

Mikäli hiuksesi ovat paksut tai erikoisen pitkät (esim. alaselkään), valitsethan paksujen hiusten lisäpalvelun jo valmiiksi, jotta meillä on riittävästi aikaa toteuttaa toiveesi. 

Apua pituuden arvioimiseen

Vinkki! Jos sinulla on vaikeuksia arvioida hiustesi pituutta, katso kahden peilin avulla (ja pää suorassa!) mihin asti hiukset ylettävät selkäpuolella, sillä eteen vedettyinä takaa tulevat hiukset helposti näyttävät lyhyemmiltä.

bottom of page