top of page

Palvelut

minkä palvelun valitsen?

 Värit

Valitse palveluksi väri, kun toiveenasi on värjätä kaikki hiukset yhdellä värillä, joka on sama tai tummempi kuin nykyinen värisi. Omaa, värjäämätöntä hiusta voi myös hieman vaalentaa "tavallisella" värillä, mutta mikäli kaipaat selvästi vaaleampaa tai hiuksesi on jo entuudestaan värjätyt, valitse esimerkiksi raidat tai vaalennus. Väri palvelu ei siis sisällä esivaalennusta, vaan pelkän yhdellä värillä värjäyksen. Ota myös huomioon, että vaalennetusta hiuksesta selvästi tummempaan värjäys vaatii esisävytyksen hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi, jolloin suosittelemme valitsemaan monivärin.

Värien alta löytyy myös pesupaikalla tehtävät sävytyspalvelut, jotka sopivat esimerkiksi raidoituskertojen välissä freesaamaan tai neutralisoimaan sävyä takaisin alkuperäiseen loistoonsa. 

Entä hiusten pituus?

lyhyet

Hiukset ylettävät maksimissaan leukalinjalle, esimerkiksi pixie cut

keski-

pitkät

Hiukset ylettävät olkapäiden yläpuolelle, esimerkiksi polkkatukka

pitkät

Hiukset ylettävät yli olkapäiden, mutta ei lapaluiden alapuolelle

extra-

pitkät

Hiukset ylettävät yli lapaluiden

Paksut

Jos hiuksesi ovat paksut, valitsethan paksujen hiusten lisäpalvelun

Jos et ole varma hiustesi pituudesta, katso kahden peilin avulla (ja pää suorassa!) mihin asti hiukset ylettävät selkäpuolella, sillä eteen vedettyinä takaa tulevat hiukset helposti näyttävät todellista lyhyemmiltä. Ota huomioon myös hiustesi paksuus aikaa varatessasi, sillä myös se vaikuttaa oleellisesti tarvitsemaamme aikaan ja ainemääriin.

Muista, että aina kannattaa varata mieluummin hieman liian pitkä aika, kuin liian lyhyt!

 

Voit myös kysyä apua kampaajaltasi kaikissa ajanvaraukseen liittyvissä kysymyksissä.

voinko tulla ensin Konsultaatioon?

Ehdottomasti! Jos et ole vielä varma mitä haluat tai mitä hiuksillesi pystyy tekemään, on konsultaatiokäynti paikallaan. Konsultaatiossa käymme yhdessä läpi mahdolliset toiveesi, hiushistoriasi, budjettisi ja tarvittaessa otamme testitupsun hiuksistasi. Suosittelemme ja toivomme konsultaatiota erityisesti isoissa muutoksissa, jotta osaamme varata tarpeeksi aikaa hiuksillesi. Näin myös sinä että kampaajasi tiedätte jo etukäteen, mitä odottaa tulevalta kampaamokäynniltäsi. 

bottom of page