top of page

Palvelut

LEIKKAUKSET

Kampaamoleikkaus on se ns. "perus" leikkauspalvelu, eli kun toiveesi on hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus kuin aiemmin. Hiuksiin ei siis tehdä isoa muutosta, vaan pysytään suurinpiirtein samassa mallissa. Sisältää pesun.

Valitse mallinmuutosleikkaus silloin, kun hiuksiin tehdäänkin jokin isompi muutos. Esimerksiki siis pitkistä hiuksista leikkaus selvästi lyhyempään malliin tai tasapitkästä reilusti kerrostettuun. Valitse mallinmuutos myös silloin, kun edellisestä leikkauskerrasta on jo reilusti aikaa ja hiukset ovat selvästi kasvaneet pois vanhasta mallistaan. Sisältää pesun.

Parturileikkaus on lyhyiden hiusten leikkaus/siistiminen parturitekniikoin, eli yleensä myös leikkauskonetta käyttäen. Sisältää pesun.

Tasausleikkaus eli pitkien hiusten latvojen siistiminen yhteen mittaan, ei kerrotusta. Ei sisällä pesua, eli ei voida yhdistää K18Hair hoitoon, varaathan tällöin kampaamoleikkauksen.

Otsatukan leikkaus eli jo olemassa olevan otsiksen siistiminen takaisin oikeaan mittaan. Otsiksen leikkaus ei sisällä pesua, eli siihen ei voi yhdistää K18Hair -hoitoa.

Koneajo eli kaikkien hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella eli ei feidauksia. Ei sisällä pesua.

Lasten hiustenleikkaus on alle 11 vuotiaille asiakkaille, sisältää myös pesun.

minkä palvelun valitsen?

Entä hiusten pituus?

lyhyet

Hiukset ylettävät maksimissaan leukalinjalle, esimerkiksi pixie cut

keski-

pitkät

Hiukset ylettävät olkapäiden yläpuolelle, esimerkiksi polkkatukka

pitkät

Hiukset ylettävät yli olkapäiden, mutta ei lapaluiden alapuolelle

extra-

pitkät

Hiukset ylettävät yli lapaluiden

Paksut

Jos hiuksesi ovat paksut, valitsethan paksujen hiusten lisäpalvelun

Jos et ole varma hiustesi pituudesta, katso kahden peilin avulla (ja pää suorassa!) mihin asti hiukset ylettävät selkäpuolella, sillä eteen vedettyinä takaa tulevat hiukset helposti näyttävät todellista lyhyemmiltä. Ota huomioon myös hiustesi paksuus aikaa varatessasi, sillä myös se vaikuttaa oleellisesti tarvitsemaamme aikaan ja ainemääriin.

Muista, että aina kannattaa varata mieluummin hieman liian pitkä aika, kuin liian lyhyt!

 

Voit myös kysyä apua kampaajaltasi kaikissa ajanvaraukseen liittyvissä kysymyksissä.

voinko tulla ensin Konsultaatioon?

Ehdottomasti! Jos et ole vielä varma mitä haluat tai mitä hiuksillesi pystyy tekemään, on konsultaatiokäynti paikallaan. Konsultaatiossa käymme yhdessä läpi mahdolliset toiveesi, hiushistoriasi, budjettisi ja tarvittaessa otamme testitupsun hiuksistasi. Suosittelemme ja toivomme konsultaatiota erityisesti isoissa muutoksissa, jotta osaamme varata tarpeeksi aikaa hiuksillesi. Näin myös sinä että kampaajasi tiedätte jo etukäteen, mitä odottaa tulevalta kampaamokäynniltäsi. 

MIKÄ ON
Hiljainen käynti?

Meidän penkissä sinun ei koskaan tarvitse pohtia onko okei, jos haluatkin vain olla hiljaa ja rauhassa selata puhelinta, lukea kirjaa, tehdä töitä tai vaan katsella maailman menoa. Tiedämme myös, että monelle on iso kynnys lähteä kampaajalle kiusallisen small talkin takia. Osaamme toki lukea asiakkaasta muutoinkin onko hän juttutuulella, mutta stressivapaamman kampaajakokemuksen takia haluamme tarjota mahdollisuuden ilmoittaa halusi olla hissukseen jo etukäteen. Valitsemalla Hiljainen käynti -lisäpalvelun voit rauhassa tulla kampaajalle ilman painetta sosiaalisoimisesta, ja keskustelemme vain hiuksiisi liittyvät asiat. Olet tervetullut penkkiimme juuri niin puheliaana kuin olet!

bottom of page